Kartal'dan Willian bombası!

Geçen sezon kiralık olarak formaya giyen Redmond ile henüz anlaşamayan Beşiktaş, İngiliz futbolcunun yerine Brezilyalı Willian'ı gündemine aldı.

Kartal'dan Willian bombası!
14 Temmuz 2023 - 13:04 - Güncelleme: 14 Temmuz 2023 - 13:20
Kanatlara doğrudan skor katkısı yapabilecek transferler isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e sunulan isimlerden birisi ortaya çıktı.

FIFA, 2022 Dünya Kupası'na oyuncu gönderen kulüplere yaptığı ödemeleri açıkladı. 'Kulüp Yardımları Programı' kapsamında futbolcuların turnuvada geçirdiği gün sayısına göre ödeme miktarları belirlendi. FIFA'nın Türkiye'de en fazla para verdiği kulüp, 1 milyon 137 bin Dolar'la (Yaklaşık 29.6 milyon TL) Beşiktaş oldu. Kara Kartal; Hollandalı Weghorst, Faslı Saiss, Kamerunlu N'Koudou ve Kanadalı Atiba'yı Dünya Kupası'na göndermişti.

Willian hamlesi

Siyah-Beyazlılar'da FIFA'dan alınan bu paranın bütçesinin direkt olarak transfere aktarılması planlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalar devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Fulham'dan ayrılan dünyaca ünlü yıldız Willian, Beşiktaş'ın listesine girdi. Yönetimin gelen öneri sonrasında Güneş'le bir görüşme yaptığı ve deneyimli teknik adamdan, "Şartlar uygun olursa isterim" yanıtını aldığı ifade edildi. Güneş'in onayının ardından Siyah-Beyazlı idarecilerin transferin şartlarını belirginleştirmek adına görüşmelere başladığı bildirildi.

Kampa yetişmesi bekleniyor

34 yaşındaki oyuncunun tıpkı Redmond gibi her iki kanat ve ortada oynama özelliği olması, büyük tecrübesi artı olarak görülüyor. Tarafların mali açıdan buluşmaları durumunda futbolcunun kampın son bölümüne yetiştirilmesi bekleniyor.

Geçen sezon performansı

Bonservisi elinde olan yıldız oyuncu, Chelsea'den ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya'ya gitmiş, ardından ise yeniden Premier Lig'e dönmüştü. Willian, geçtiğimiz sezon Fulham formasıyla 27 Premier Lig maçına çıkan 34 yaşındaki oyuncu, 5 gol 6 asist kaydetti.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum