Kartal Hapoel'e odaklandı

Süper Lig’de Karabük yenilgisi ile şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı

Kartal Hapoel'e odaklandı
11 Şubat 2017 - 09:30

Süper Lig’de Karabük yenilgisi ile şampiyonluk yarışında yara alan Beşiktaş, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi’nde Hapoel Beer ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına başladı.

Karabük maçı sonrası izin yapmadan çalışmaya başlayan siyah-beyazlılar, basına kapalı antrenmanda yaklaşık 1.5 saat çalıştı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı, Karabükspor maçında forma giyen oyuncular antrenmanı salonda yapılan rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladığı idmanda pas, top kontrol, 5-2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yaptı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. YARIN İZİN YAPACAKLAR Yarın izin yapacak olan Beşiktaşlı futbolcular, İsrail deplasmanında oynayacağı Hapoel Beer maçının hazırlıklarını pazartesi günü saat 16.00’da yapacağı antrenmanla sürdürecek.