Kasımpaşa'da Trezeguet krizi sona erdi

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, Trezeguet için teklif veren kulübün Fenerbahçe olmadığını, Trezeguet'nin sözleşmesinin 3 yıllık olduğunu belirtti. Mısırlı oyuncu da akşam idmanında takımdaki yerini aldı.

Kasımpaşa'da Trezeguet krizi sona erdi
21 Aralık 2018 - 19:29 - Güncelleme: 21 Aralık 2018 - 20:09

Spor Toto Süper Lig'de 17. Hafta'nın önemli karşılaşmasında Beşiktaş'la mücadele edecek olan Kasımpaşa'da hafta boyunca antrenmanlara katılmadığı belirtilen Mısırlı yıldız Mahmoud Trezeguet'nin ayrılmak istediği ancak Yönetim'in buna izin vermediği haberleri gelmekteydi.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin konuyla ilgili haberleri yalanlamazken son kararı Kulüp Başkanı Turgay Ciner'in vereceğini ve Trezeguet'nin sözleşmesinin sezon başında uzatıldığını, çıkış maddesinin de geçerli olmadığını belirtmişti.

Bilgin, Trezeguet için teklif veren kulübün Fenerbahçe olmadığını, Trezeguet'nin sözleşmesinin 3 yıllık olduğunu belirtti. 

Öte yandan Mısır basını ise yıldız oyuncuyla Lazio ve Roma'nın da ilgilendiği haberlerine yer verdi.

Akşam saatlerinde ise Yönetim'den özür dileyen Mısırlı futbolcu affedildi ve akşam antrenmanına katıldı.

Dünya Kupası'nda da oynamıştı

2017-2018 sezonu başında Anderlecht'ten Kasımpaşa'ya transfer edilen 24 yaşındaki Mısırlı forvet, 2018 Rusya Dünya Kupası'nda 3 maçta Mısır forması giymişti.

2 sezon boyunca Kasımpaşa adına çıktığı 49 resmi maçta 21 gol atan Trezeguet için yurt içi ve dışından teklifler olduğu biliniyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum