Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'de 2021-2022 sezonun üçüncü haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kasımpaşa - Galatasaray muhtemel 11'ler
29 Ağustos 2021 - 01:14 - Güncelleme: 29 Ağustos 2021 - 01:22
Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 19:15'te oynanacak mücadeleyi Fırat Aydınus yöneyecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Harun, Bruma, Tarkan, Hadergjonaj, Ben Ouannes, Sadiku, Eysseric, Hajradinovic, Yusuf, Varga, Jörgensen

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan Kutlu, Cicaldau, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Diagne

Bu kez oyun da tatmin etmedi

Sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesiyle açan sarı-kırmızılılar, PSV Eindhoven'a 2 maçta da yenilerek elendi. İlk mücadelede rakibine 5-1 mağlup olan Galatasaray, rövanşı da 2-1 kaybetti. 

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden sarı-kırmızılılar, St. Johnstone karşısında da beklenmedik bir sonuç aldı. Muslera'nın gördüğü kırmızı kartla mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Terim'in öğrencileri, 1-1'in rövanşında ise tur biletini 4-2 gibi net bir skorla almayı başardı.

Lige galibiyetle başlayan Galatasaray'ın sevinci kursağında kaldı. Marcao ve Kerem Aktürkoğlu arasında yaşananların takım üzerinde yarattığı havanın, Randers ile oynanan ilk maçta olumsuz olduğu gözlemlenmişti. Danimarka'daki 1-1 beraberliğin ardından ligdeki Hatayspor karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin takım içinde moralleri düzeltmesi bekleniyordu.

Sarı-kırmızılılar, ikinci Randers maçında yine geriye düşmelerine karşın ikinci yarıda ortaya koydukları iyi oyunla tur biletini cebe atmayı başardı. 

Galatasaray 7-3 önde

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan son 10 maçta beraberlik sonucu çıkmadı. Sarı-kırmızılılar 7 karşılaşmayı kazanırken Kasımpaşa 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı

YORUMLAR

  • 0 Yorum