Kavalcı: Vitor Hugo'da henüz anlaşma yok

Kavalcı, "Transferi biten oyuncumuz Boyd, yarın idmanlara başlıyor. Ama birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Hocanın istemiş olduğu mevkilerdeki oyuncuları takıma katıp hazırlıklara devam edeceğiz. Hoca stoper, sağ ve sol bek mevkilerine oyuncu istiyor." yorumunu yaptı.

Kavalcı: Vitor Hugo'da henüz anlaşma yok
18 Temmuz 2019 - 00:20

Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kavalcı Riva'daki TFF Tesisleri'nde yapılan fikstür çekiminin ardından medyanın transferlerle ilgili sorularını yantıladı.

Kavalcı, "Transferi biten oyuncumuz Boyd, yarın idmanlara başlıyor. Ama birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Hocanın istemiş olduğu mevkilerdeki oyuncuları takıma katıp hazırlıklara devam edeceğiz. Hoca stoper, sağ ve sol bek mevkilerine oyuncu istiyor." yorumunu yaptı.

Ahmet Kavalcı, transferi gündemde olan Brezilyalı Vitor Hugo konusunda henüz bir anlaşmanın olmadığını belirtti.

Fikstür çekimiyle ilgili de konuşan Ahmet Kavalcı, "Tüm takımlara hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. İlk maçımızı Sivas'ta, Sivasspor ile oynayacağız. Yeni bir hoca, yeni bir takım, puanlar almak için gideceğiz. Bunun için kampa devam ediyoruz. Ayın 24'ünde Avusturya kampı başlıyor, 4 Ağustos'ta sona erecek. 4 maç oynayıp Türkiye'ye dönüyoruz. Burada da bir hazırlık maçı yapıyoruz ve yeni sezona başlıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum