Kayserispor 1 milyon euroyu beğenmedi

Kayserispor'da ayrılarak Türkiye'de sadece 4 büyük olarak adlandırılan takımlarda forma giymek isteyen Welliton Soares de Morais'in bonservisi için 1 milyon euro teklif geldi. Sarı-kırmızılı yönetim ise bu fiyatı az buldu.

Kayserispor 1 milyon euroyu beğenmedi
25 Haziran 2017 - 18:22

Attığı gollerle bu sezon Kayserispor'un ligde kalmasında büyük rol oynayan Brezilyalı yıldız Welliton için 1 milyon euroluk teklif geldi. 

Bir Uzak Doğu ülkesinden geldiği öğrenilen teklif karşısında, kariyerine artık üst sıralarda ve şampiyonluk hedefi olan takımlarda devam etmek istediğini sesli olarak söyleyen Brezilyalı oyuncunun Türkiye defterini kapatmak ve başka bir maceraya açılmak istediği bildirildi. 

Kayserispor ile devam eden sözleşmesi nedeniyle istediği transferi yapamayan ve bu yüzden de hem huzursuzluk çıkardığı öğrenilen sambacı, Japonya'dan Vissel Kobe ve Urawa Red Diamonds gibi takımlardan teklif aldı. 

Taliplilerini Kayserispor'a yönlendiren Sambacı, transferinde de kolaylık bekliyor. Artık Kayserispor formasını giymek istemediğini daha öncede dile getiren Welliton için önerilen 1 milyon euroluk bonservis bedeli ise Kayserispor cephesi tarafından reddedildi.

Rumen hoca Sumudica'nın da kalması yönünde rapor verdiği 30 yaşındaki Welliton için Kayserispor cephesinin istediği bonservis bedeliyse 2 milyon euro olarak belirlendi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum