Kayserispor'dan 4 imza birden

Süper Lig takımlarından Kayserispor, üç oyuncuyu kadrosuna katarken Deniz Türüç’le de 2020’ye kadar uzattı.

Kayserispor'dan 4 imza birden
18 Temmuz 2017 - 16:08

Gelecek sezon Süper Lig’de kalıcı bir ekip olma hedefiyle sezona start veren Kayserispor, Erkan Kaş, Tiago Lopes ile Canberk Aydın'la anlaşma sağladı.

Kayserispor, internet sitesinden yaptığı açıklamada, Romanya 1. Ligi ekiplerinden CFR Cluj takımında görev yapan Portekizli savunma oyuncusu Tiago Lopes ile 1 artı 1 yıllık, Samsunspor'da performansıyla dikkat çeken 23 yaşındaki savunma oyuncusu Canberk Aydın ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını ifade etti.

Öte yandan geçtiğimiz sezonu Kayserispor'da kiralık olarak tamamlayan savunma oyuncusu Erkan Kaş ile de 2 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.


TÜRÜÇ 2020’YE KADAR

Kayserispor, 24 yaşındaki Deniz Türüç'ün sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı.

Transferlerle ilgili konuşan Kayserispor Başkanı Erol Bedir, “Sabri’nin bir türlü karar verememesi yüzünden bu transferden dün itibarıyla vazgeçerek Erkan Kaş,Tiago Jorge Olıveira Lopes ve Canberk Aydın ile sözleşme imzaladık. Kayserispor'umuz geçen sezon takımımızda kiralık olarak forma giyen Erkan Kaş ile 2 yıllık, Tiago Lopes ile 1 + 1 yıllık ve Samsunspor'dan Canberk Aydın ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. Sözleşmelerin hem oyuncularımıza, hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz. Şimdilik transfere bir nokta koyduk” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum