Kayserispor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2020-2021 sezonun son haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kayserispor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler
15 Mayıs 2021 - 01:06 - Güncelleme: 15 Mayıs 2021 - 19:47
Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun 42. haftasında Kayserispor ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak.

Kadir Has Stadyumu'nda saat 20:30'da oynanacak karşılaşma beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Doğan, Paz, Kolovetsios, Attamah, Krvzic, Avramovski, Muhar, Behich, Lennon, İlhan, Henrique

Fenerbahçe: Harun, Ozan Tufan, Serdar Aziz, Szalai, Caner, Sosa, Gustavo, Mert Hakan, Pelkas, Mesut, Valencia

Sivasspor maçında büyük fırsatı tepti

Ligin 40. haftasında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı mağlup etmesine karşın sarı-lacivertlileri hem yarışta tutan hem de puan farkını tek maça indiren gol Ankara'da 90+6'da geldi. Enner Valencia'nın golü, sarı-lacivertlilerin şampiyonluk yarışına daha da ortak olmasını sağladı ve ikinciliği korudu. Ancak son hafta Fenerbahçe, ellerine geçen fırsatı değerlendirmeyi başaramadı. Beşiktaş'ın yenilgisi sebebiyle Sivasspor'u mağlup etmeleri halinde liderliğe puan farkıyla oturma şansı yakalayan sarı-lacivertliler, sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Artık şampiyonluk için Galatasaray ve Beşiktaş'ın aynı anda yenilmeleri, Kayserispor'u da devirmeleri gerekiyor.
 
Süper Lig'de Denizlispor, BB Erzurumspor ve Ankaragücü küme düşerken, son takım Kayserispor ya da Gençlerbirliği alacak. Kayseri ekibi, Fenerbahçe karşısında 1 puan almaları halinde bile ligde kalmayı garantileyecek.

Fenerbahçe 5-3 önde

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan 10 maçın 2'si beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertliler 5 karşılaşmayı kazanırken Kayseri ekibi 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum