Kayserispor-Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, Süper Lig'de 34. hafta maçında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kayserispor-Trabzonspor muhtemel 11'ler
25 Temmuz 2020 - 01:39 - Güncelleme: 25 Temmuz 2020 - 23:24
Süper Lig'in 34. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

Büyükşehir Belediye Kadir Has  Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Mücadele saat 21:00'den itibaren beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kayserispor: Lung, Lopes, Rienstra, Sapunaru, Yasir, Hasan, Aksek, Djedje, Henrique, Campanharo, Kravets. 

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Campi, Abdurrahim, Ndiaye, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Guilherme, Ekuban, Sörloth

Eksikler

Kayserispor: Mensah ve Diego Angelo

Trabzonspor: Anthony Nwakaeme

Takımların son durumu

Koronavirüs arasından sonra üst üste aldıkları galibiyetlerle umutlanan Kayserispor, son 3 maçında yalnızca 1 puan toplayabildi ve işini zora soktu. Kayseri ekibinin bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Sonrasında diğer karşılaşmaların skoruna göre ligde kalıp kalmayacağı belli olacak.

Şampiyonluk gitti, hedef ikincilik

Trabzonspor son 3 maçta 1 puan alarak Başakşehir'in şampiyonluğunu ilan etmesine neden oldu. Ancak bordo-mavililer için yeni bir tehlike daha doğdu. Sivasspor'un Göztepe'yi mağlup etmesi halinde Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup etmekten başka çaresi yok. Aksi takdirde ikinciliği de kaybedecekler.

Trabzonspor 8-1 önde

Trabzonspor ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçın 1'i berabere biterken 8 karşılaşmayı bordo-mavililer kazandı. Kayserispor ise sahadan 1 kez galibiyetle ayrıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum