Kayserisporlu Güray Vural hedefini açıkladı

Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Güray Vural, Kayserispor’da iyi bir sezon geçirdikten sonra hedefinin büyük takımlarda yer almak olduğunu ifade etti.

Kayserisporlu Güray Vural hedefini açıkladı
24 Temmuz 2017 - 13:09

Avusturya'nın Salzburg kentinde kamp yapan Kayserispor’da Güray Vural açıklamalarda bulundu.

Güray, "Kayserispor forması ile sezonu en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyorum. Ben iyi olursam bu takımada yansıyacaktır. Daha önce Trabzonspor'da oynamıştım, büyük takımları yeniden yakalamak, büyük takımlardan birinde yine oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

“MİLLİ TAKIMDA KALICI OLMAK İSTİYORUM”

Vural, "En önemli hedeflerimin başında da her zaman milli takıma gidip, ay-yıldızlı formayı terletmek bulunuyor. Milli takımda kalıcı olmak çok önemli. Takımımda başarılı olduğum zaman biliyorum ki Fatih Terim beni çağırıyor. İnşallah bunun devamı gelir. Her Türk futbolcunun söylediği gibi milli formayı giymek gurur verici bir şey"


HEDEF ÜST SIRALAR

Vural, "Transfer döneminde 14-15 arkadaşımız aramıza katıldı. Yeni transferlerimizin büyük çoğunluğunun Erzurum kampına katılması avantajımızdı. Orada iyi bir uyum yakaladık. Avusturya'da daha çok birlikteyiz. Kaliteli isimler kadroya katıldı ama önemli olan takım olmak. Şu an her şey çok iyi gidiyor. İnşallah başarılara ulaşan bir takım oluruz.

Bireysel olarak kalite yakalayıp iyi bir takım olamazsanız başarı elde edilmiyor. Beraber oynamayı çözmemiz gerekiyor. Kayserispor'un hedefi her zaman üst sıralar olmalıdır. Kulüp iki sezondur zor durumlardan geçiyor. Bu sene ilk hedefimiz ligde kalmak. Ligde kalmayı bir an önce garantilemek ve daha sonra hedefleri yukarıya taşımak istiyoruz. İnşallah bunu başarırız" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum