'Kazanmayı hak ettik'

Süper Lig'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

'Kazanmayı hak ettik'
21 Ocak 2023 - 21:46
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

Antalyaspor iyi mücadele etti. Günün sonunda kazanmayı biz hak ettik. 2-1 sonrası oyuna da hükmettik. Önceki maçlardaki gibi 3-1, 4-1 yapabilirdik, maçı erken bitirebilirdik

Şampiyonluk yorumu

12 maçı tek başıma kazanmadım. Takım, ekip, seyirci... Bir kısım seyircimizin gelmesi engellendi ama onların yerine gelenler de muhteşemdi. Bu başarıyı birlikte yaşıyoruz. İnşallah sonu şampiyonluk olur.

Gomis'e süre veremedim

Maçtan önce uyarılarımızı yapmıştık. Daha önce Icardi pozisyon hazırlıyoruz, bu maçta ona hazırlandı. İki tane çok iyi santrforumuz var. Gomis'e süre veremedim, bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Golcülerimize daha çok top getirirsek, gol sayıları daha fazla olacaktır.

Transferleri bekliyoruz

Transferleri bekliyoruz. Çalışmalarımız sürüyor. Bugün maça odaklandık, transfere odaklanmadık. Düşüncelerimiz, toplantılarımız oluyor. Pazar günü boşuz. Bunlarla ilgili hazırlanacağız. Daha önceki açıklamalarımız doğrultusunda devam ediyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum