Kemal Ademi'den CR7 iddiası

Fenerbahçe’nin yeni forveti Kemal Ademi Türkiye’deki ilk röportajını verirken, Cristiano Ronaldo'dan daha iyi sıçrayabileceğini söyledi.

Kemal Ademi'den CR7 iddiası
16 Ekim 2020 - 12:11 - Güncelleme: 16 Ekim 2020 - 12:19
Fenerbahçe'nin Basel'den transfer ettiği golcü oyuncu Kemal Ademi, Milliyet'e verdiği röportajında iddialı açıklamalarıyla dikkat çekti. 1,98 boyuyla hava toplarında etkili olan Kemal Ademi, Cristiano Ronaldo'dan daha iyi sıçrayabileceğini dile getirdi.

İşte Kemal Ademi'nin Milliyet'e verdiği röportajından öne çıkan bölümler;

Soru: Antrenmandaki sıçrama fotoğrafın herkesin dikkatini çekti. Ne kadar yükseğe sıçrarsın Ronaldo'ya meydan okur musun?

Ademi:
''Ne kadar yükseğe çıktığımı, sıçradığımı bilmiyorum ama yüzde yüz hazır olduğumda Ronaldo'dan daha yükseğe sıçrayabilirim. Kulüpteki antrenörlerle çalışıyoruz. Uzun boyluyum ve hızlı bir oyuncu olduğumu düşünüyorum çalışmalarımız sürüyor.''

Cristiano Ronaldo, geçen sezon Sampdoria'ya attığı golde yerden 71 cm yükselmiş ve toplamda 2.56 cm'ye ulaşmıştı.


Soru: Rekabete gireceğin isimler Samatta ve Cisse… Kendini nerede görüyorsun?

Ademi:
Samatta ve Cisse birbirlerine benzeyen santrforlar. Ben ise farklı tipte santrforum. İkisi de fantastik oyuncular ve Premier Lig'de görev yapmışlar. Kendilerinden çok fazla şey öğrenebileceğimi düşünüyorum. İdmanlarda onları seyredip, neler öğrenirim diye bakıyorum. F.Bahçe'de aile ortamı var. Samandıra'da çok güzel bir hava mevcut. Hem çok çalışıyoruz hem de çok eğleniyoruz.

Soru: Her uzun boylu oyuncu Zlatan İbrahimovic'e benzetilir. O seviyeye çıkar mısın?

Ademi: Zlatan İbrahimovic (1.95) çok büyük bir oyuncu. Premier Lig'de forma giyen Andy Carroll (1.93) gibi uzun boylu forvetlere göre daha hareketli ve teknik bir oyuncu. Premier Lig'deki uzun boylu forvetleri izlediğimde Zlatan'daki tekniğin onlarda olmadığını görüyorum. Defanslar bu oyunculara dikkat etmeliler. Zlatan'a benzetilmek güzel ancak ben tamamen kendi adıma yapabileceğim en iyi şeyleri hedefliyorum.

Soru: Transfer sürecin nasıl gelişti?

Ademi: Basel'deki teknik yönetimden ayrılabileceğimi öğrendikten sonra harekete geçtim. Bu süreçte Fenerbahçe'nin santrfor aradığını duyduk. Kulüp benim menajerlerimle temasa geçti ve çok uzun bir süreç olmadan transfer gerçekleşti. Şu anda Fenerbahçe'deyim... Vedat'ın yaptığı gibi bir transfer benim de hayallerimde. Ama öncelikli olarak yüzde yüzümle Fenerbahçe'ye katkı vermek istiyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum