Kent sonrası F.Bahçe'nin yeni hedefi belli oldu!

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu Jorge Jesus yönetiminde tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız kesmeden başladı. İlk olarak Jesus'un yerine gelecek olan teknik direktörü bulmaya çalışan sarı-lacivertli yönetim, daha sonra transfere ağırlık verecek. Henüz transfer sezonu başlamadan Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe, bu kez rotasını bir dünya yıldızına çevirdi.

Kent sonrası F.Bahçe'nin yeni hedefi belli oldu!
18 Haziran 2023 - 10:20
Futbolda bir önceki sezon yarattığı hayal kırıklığının ardından 2022-2023 sezonuna Jorge Jesus ile başlayan Fenerbahçe, şampiyonluğu ilk hedef olarak belirlemişti.

Portekizli çalıştırıcıyla ligin ilk 10 haftasında dikkat çeken sonuçlar alan Kanarya, daha sonra büyük bir düşüş yaşadı ve liderliği kaybetti.

UEFA Avrupa Ligi'nde de Sevilla'ya elenen Fenerbahçe, Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptırdı.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak kapatan sarı-lacivertli ekip, önce yeni hocayı daha sonra da yeni transferleri çözmek istiyor.

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Gözler dünya yıldızında

Ryan Kent'e imzayı attıran Edin Dzeko'yla da her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, şimdi de gözünü Brezilya'nın yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Philippe Coutinho'ya çevirdi.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Barcelona'dan Aston Villa'ya transfer olan sambacı, sakatlık yaşamamasına rağmen istediği kadar süre alamadı.

Bu sebepten dolayı mutsuz olan Coutinho, takımdan ayrılmak istediğini Villa yönetimine iletti.

Birçok kulüp 31 yaşındaki oyuncu için nabız yoklasa da en ciddi teklif Fenerbahçe'den geldi...

İngiltere'ye çıkarma yapan sarı-lacivertlilerin transfer komitesi, Coutinho için Aston Villa'ya satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Taraftar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği de gelen bilgiler arasında... Coutinho, geride bıraktığımız sezon 22 maçta, 918 dakika süre aldı ve 1 gol attı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum