Kerem Aktürkoğlu'na yapılacak teklif

İç transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu'na yapacağı yeni teklifin detayları ortaya çıktı.

Kerem Aktürkoğlu'na yapılacak teklif
03 Kasım 2021 - 10:45
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde de mücadele eden ve grupta lider olan Galatasaray'da iç transfer hareketliliği yaşanıyor. Diğer yandan Galatasaray'da ara transfer için yeni çalışmalar başladı.

Taylan Antalyalı, Christian Luyindama ve İsmail Çipe'nin sözleşmelerini uzatan Galatasaray'da iç transferde sıra Kerem Aktürkoğlu'na geldi. 23 yaşındaki oyuncu için yapılacak teklifin detayı da belli oldu.

Galatasaray'da 900 bin TL garanti para ile A Takım'ın en az kazanan ismi olan Kerem'e, yeni transfer Berkan Kutlu'ya verilen 7 milyon TL ücret önerilecek.

Geçen sezonu geride bıraktı

2023-24 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan 23 yaşındaki futbolcunun ücretini iyileştirmek isteyen yönetim, serbest kalma bedeli olarak 15 milyon Euro'yu da kontrata yazarak oyuncunun değerini belirlemek istiyor.

Lyon, Nantes ve Nice'in aralarında olduğu Fransız kulüplerinin takip ettiği Kerem'i, sarı-kırmızılılar ocak ayına kadar yeni sözleşme için ikna etmeye çalışacak. Geçen sezonu 6 gol-2 asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, şimdiden geçtiğimiz sezonu geride bırakmış durumda. (Mehmet Özcan / Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum