Kerem Aktürkoğlu'nun gidebileceği takımlar

Galatasaray'da yıldızını parlatan Kerem Aktürkoğlu'na Avrupa'dan talipler olduğu haberleri gelmeye başladı. Peki Kerem nereye gidebilir?

Kerem Aktürkoğlu'nun gidebileceği takımlar
16 Ocak 2023 - 11:42 - Güncelleme: 16 Ocak 2023 - 12:42
Galatasaray'da eski günlerine Okan Buruk önderliğinde geri dönen Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansıyla Avrupa'nın da dikkatini çekmeyi başardı. 24 yaşındaki futbolcu, hem gol hem de asist katkısını çoğaltırken Avrupa takımlarının radarına girdi.

Biz de Kerem Aktürkoğlu'nun Galatasaray sonrası nerelere gidebileceğini, ne yapabileceğini değerlendiriyoruz;

Gerçekçi hedefler

Lyon (Fransa)

Son zamanlarda Türk futbolcuların Fransa'da başarılı olduğunu görüyoruz. Eski günlerini arayan Lyon ise genelde genç futbolculara ağırlık verip onları takımla beraber yükselten bir kulüp. Tam da Kerem Aktürkoğlu'nun profiline uyuyor! Kerem için Fransa'dan Marsilya'nın da ilgilendiği belirtiliyor ancak Lyon, geleceği için daha uygun bir adres. 

AS Roma (İtalya)

Jose Mourinho ile Kerem Aktürkoğlu birlikte çalışır mı? Roma'da kanatlarda biraz yaratıcılık sorunu olduğunu söyleyebiliriz. İtalyan takımı, geçmiş yıllarda bir başka Türk futbolcu Cengiz Ünder'i transfer etmişti. İkinci bir Türk futbolcu neden olmasın? Roma'nın eksikliğini hissettiği özellikler kendisinde mevcut.

Hertha Berlin (Almanya)

Bundesliga ekibinde para var ama başarı yok. Çıkışa geçmek isteyen Hertha Berlin, Kerem Aktürkoğlu'nun düzenli forma giyebileceği bir takım. Kerem'in Bundesliga kulüpleri tarafından sık sık takip edildilği haberleri çıkıyor. Çabuk, araya toplar atan, uzaktan şutları olan bir futbolcu. Bundesliga'nın takip etmemesi sürpriz olurdu...

Zor ihtimaller

Bayern Münih (Almanya)

Bundesliga demişken bu ligin en büyüğü Bayern Münih olabilir mi acaba? Tabii ki zor bir hedef. Bayern Münih'te Kingsley Coman ile yolların sezon sonunda ayrılması bekleniyor. Alman devi, kanat bölgesine transfer yapacak. Ancak şu anda konuşulan isim Kerem değil, Leeds'in Brezilyalı futbolcusu Raphinha. Bayern, birkaç kanat almak isterse Kerem o zaman adaylar arasına girebilir belki ama zor bir ihtimal. Bayern'de oynama şansının da çok az olabileceğini söylemek lazım. Şüphesiz en zor ihtimal bu.

Barcelona (İspanya)

Barcelona'da bir Türk futbolcusu daha görmek istemez miyiz? Barcelona'nın son yıllarda ekonomik zorluklar yaşadığı ve transfere daha az bir bütçe ayırdığını biliyoruz. Sırf bu yüzden sezon başında Luuk de Jong'u almış bir takımdan bahsediyoruz... Düşük bütçeli transferler yapması beklenen Barcelona, Kerem Aktürkoğlu ile ilgilenebilir mi? Neden olmasın.

YORUMLAR

  • 0 Yorum