Khalid Boutaib Zamalek'te

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Khalid Boutaib'in Zamalek'e transfer olduğunu duyururken bonservisi konusunda resmi bir açıklama yapmadı.

Khalid Boutaib Zamalek'te
02 Ocak 2019 - 14:58

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında son derece başarılı bir performans çizen ve 17 haftalık bölümü 29 puanla 3. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor, Faslı santrforu Khalid Boutaib'in transferi için Mısır'ın Zamalek takımıyla kesin olarak anlaşma sağladı.

2017-2018 sezonu başında Fransa Ligue 1 takımlarından Strasbourg'tan transfer edilen Boutaib Yeni Malatyaspor formasıyla oynadığı 52 resmi karşılaşmada 17 gol kaydetti.

Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda da Fas Milli Takım formasıyla 2 maça çıkan 31 yaşındaki Boutaib, 2-2 biten İspanya maçında takımının ilk golünü atmıştı.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Khalid Boutaib'in Zamalek'e transfer olduğunu duyururken bonservisi konusunda resmi bir açıklama yapmadı. Ancak gelen bilgiler; Zamalek'in bonuslara bağlı olarak 2.5 ila 3.5 milyon euro arasında bir bonservis ödeyeceği şeklinde.


YORUMLAR

  • 0 Yorum