'Kime tepki gösterdiğim açık'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.

'Kime tepki gösterdiğim açık'
04 Ekim 2020 - 21:59
Süper Lig'de Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Maçı değerlendiren Terim, "Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum. Diagne'nin maçın başındaki pozisyonunun haricinde girdiğimiz net pozisyon çok az. Bugün kazanma adına çok da doğru işler yaptığımız söylenemez" dedi.

'Sahada kendine yazık eden bir takım...'

Maç tamamlanmadan soyunma odasına gitmesini de açıklayan tecrübeli teknik adam "Benim erken soyunma odasına gitmeme gelince, sahada kendilerine yazık eden bir takım vardı. Bir de futbolun ruhuna aykırı bir hareket vardı. Ben Galatasaray'ı değil, maçı bıraktım. Kime, neye tepki gösterdiğim çok açık. Bu hareketi isteyen istediği gibi yorumlayabilir." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, transfer konusunda ise "Her dakika bu soru soruluyor. Ben de bıktım. Herkes bıkmıştır. Bugün bu konu, transferle ilgisi var mı yok mu bilemiyorum. Ben sezon içinde, sonunda fikirlerimi belli ettim. Söyledim." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Zafer Şimşek
    3 yıl önce
    Gayet doğru ve samimi konuşmuş.Galatasaraybhiç yenilmez mi?Liverpol 7 gol yiyor .Konuşan yok.Galatasaray 1 gol yiyor.Milletin ağzı torba seğil büzesin .Ben FB liyim.Doğruyu alkışlarım.Fener de ucuz kurtardı.Kutlarım Fatih Hocayı.