'Kıran kırana geçecek'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Norveç ile oynayacağımız maçın öncesinde açıklamalarda bulundu.

'Kıran kırana geçecek'
26 Mart 2021 - 22:45 - Güncelleme: 27 Mart 2021 - 01:48
2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş, basın toplantısında konuştu.

Zorlu bir maç oynanacağını vurgulayan Güneş, "Norveç oldukça güçlü bir takım. Son yıllarda yükselen bir değeri var. Dünya çapında oyuncularını piyasaya sürdüler. Kıran kırana bir maç olacak. Hollanda maçı ne kadar önemliyse, bu maç da öyle olacak. Hollanda galibiyeti sonrasında alacağımız iyi sonuç avantajımızı arttırabilir" dedi.

'1-2 sorunumuz var, bakacağız'

Sakatlar hakkında da bilgi veren Şenol Güneş, "Kampın ilk gününde 28 kişilik kadroda İrfan Can ve Nazım çıkmak zorunda kaldı, daha sonra Zeki çıktı, Merih de düzelmediği için yok. Ozan Kabak'ta da bir problem var. Burada olanlar arasında da 1-2 sorunumuz var, bakacağız. Şartlar ne olursa olsun, çıkan oyuncularımızın yürekten oynayacağını, ülkenin beklentisine yanıt verecek bir oyun ortaya koyacağını düşünüyoruz. İnşallah beklediğimiz sonucu alırız" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam sözlerini, "Norveç, ülkelerinde kısıtlama var diye iki maçı üst üste İspanya'da oynadı. Daha önce hükmen mağlup olmuşlardı. Bu sefer ödül gibi oldu. Biz de Kazakistan'a alacağız maçlarımızı oraya gelsinler diye. Bütün uygulamalarda sorunlar çıkabiliyor, diğer takımlar için de çıkabilir." ifadeleriyle tamamladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum