Kızılyıldız - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında Kızılyıldız ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kızılyıldız - Trabzonspor muhtemel 11'ler
27 Ekim 2022 - 08:16 - Güncelleme: 27 Ekim 2022 - 08:46
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun beşinci haftasında Kızılyıldız ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Stadion Rajko Mitic'te saat 22:00'de oynanacak mücadele Exxen'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekiz hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Kızılyıldız-Trabzonspor muhtemel 11'ler

Kızılyıldız: Borjan, Dragovic, Milunovic, Rodic, Erakovic, Ivanic, Kanga, Mijailovic, Bukari, Pesic, Mitrovic

Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Bakasetas, Siopis, Hamsik, Trezeguet, Yusuf, Umut

Sırbistan'da zorlu viraj

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonun ilk resmi maçında da kupa almayı başardı. Süper Kupa'da Sivasspor ile karşılaşan bordo-mavililer, 4-0 gibi net bir skorla sahadan ayrılarak lig öncesi fazlasıyla moral depoladı. İlk lig maçında da İstanbulspor'u zorlanmadan 2-0 ile geçmeyi başardılar. İkinci hafta da ise Hatayspor'u da tek golle yendiler. Ancak sonrasında Antalyaspor'a 5-0 mağlup olurken hafta arası da Kopenhag'a elenmekten kurtulamadılar. Sonrasında ise evinde Galatasaray'dan 1 puan alabildiler. Ancak geçen hafta Ümraniyespor'u tek golle mağlup ederek 10 puana ulaşmayı başardılar. 

Avrupa'da Ferencvaros maçıyla gruplara başlayan bordo-mavililer, uzun süre 10 kişi oynayan rakibinden puan alamazken ligin sonrasında da Adana Demirspor'a son dakika golüyle mağlup oldu.

Adana'dan sonra çıkışa geçen Karadeniz ekibi, Kızılyıldız, Gaziantep FK ve Kayserispor maçlarının tamamını kazanarak Monaco'ya oldukça moralli gitti. Ancak Maxi Gomez'in erken kırmızı karıyla işler terse döndü ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrıldı. Lide de Kasımpaşa duvarı aşılamadı. Sonrasında ise bambaşka bir Trabzonspor gördük. Avrupa Ligi'nde Monaco'yu 4-0 gibi net bir skorla hem de oyun üstünlüğüyle devirmeyi başardılar. Dönüşte de Dolmabahçe'de Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldılar ve çıkışlarını sürdürdüler.

Son maçta da Sivasspor'u tek golle mağlup eden Trabzonspor'da hedef Avrupa Ligi'nde gruptan çıkmak için önemli bir avantaj yakalamak. Bordo-mavililer, galip gelmesi halinde Ferenvaros-Monaco maçının skoruna göre üst tur biletini de alabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum