Kjaer'in kafası karışık

İtalya’da geçtiğimiz günlerde evlenen Fenerbahçe’nin yıldızı Simon Kjaer’in, geleceğiyle ilgili kafası karışık. Aykut Kocaman’ın kalmasını istediği tecrübeli stopere Avrupa’dan gelen ciddi teklifler Danimarkalı’nın aklını karıştırıyor.

Kjaer'in kafası karışık
26 Haziran 2017 - 10:32 - Güncelleme: 26 Haziran 2017 - 11:50

Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı merak konusu olan savunmanın belkemiği Simon Kjaer’in kafası iyice karıştı. 

Geçtiğimiz günlerde İtalya’nın başkenti Roma’da sadece yakın arkadaşları ve ailesinin katıldığı bir düğünle hayat arkadaşı Eline Gollert’le evlenen Danimarkalı yıldızın gelecek sezon için nasıl bir yol haritası çizeceği şu an için soru işareti. 

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımda kesinlikle kalmasını istediği stoperin kafasının oldukça karışık olduğu öğrenildi. Fanatik’e göre, Kjaer’in “Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmem var. Ayın 4’ünde Topuk Yaylası’nda olacağım. Şu ana kadar bana herhangi bir teklif gelmedi. Bu konularla menajerim ilgileniyor” dese de, özellikle İtalya ve Fransa’dan ciddi teklifler aldığı konuşuluyor.

KARARI BİRLİKTE VERECEKLER

Milan, Roma ve Monaco’nun temas halinde olduğu 28 yaşındaki oyuncunun alacağı kararda eşinin de etkisinin olması bekleniyor. Fenerbahçe tarafının ise kampa katıldıktan sonra Kjaer’le bir görüşme yapıp, durumunun netleştireceği bildirildi. 

Danimarkalı yıldız satılsa bile, 10 milyon euronun altında bir rakama kesinlikle bırakılmayacak. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum