Klopp'u bekleyen zorlu sınav!

Premier League'de Leicester City ile karşılaşacak Liverpool'da Jürgen Klopp'u zor bir seçim bekliyor! Sakatlık ve koronavirüs nedeniyle Klopp'un Leicester City karşısında ne yapacağı merak konusu olmayı sürdürüyor.

Klopp'u bekleyen zorlu sınav!
18 Kasım 2020 - 13:03
FUTBOO | Milli ara ve koronavirüs salgınından en çok etkilenen takımların başında Liverpool geliyor! Koronavirüs pozitif sonuçları üzerine bir de milli takımlarda sakatlanan oyuncular eklenince, Liverpool Menajeri Jürgen Klopp'un elindeki oyuncu havuzu daraldı.

Bir de bu isimlerin çoğu as takım oyuncusu olunca, Liverpool ve Klopp'u oldukça zorlayıcı birkaç hafta beklediği açık.

Liverpool, hafta sonu Premier League'de Leicester City ile oynayacak. Klopp'a 'Bu kadar eksik varken hangi takımla oynamak istemezsiniz?' deseler, muhtemelen sayacağı birkaç takım arasında Leicester City de olacaktır. Bu şartlarda Leicester City ile karşılaşacak Liverpool'da Klopp'un yapacağı 11 seçimi de herkesi meraklandırıyor.

Peki Liverpool'da kimler yok?

İlk olarak Liverpool'un önemli eksiklerinden başlayalım! Salah koronavirüs testi pozitif çıktığı için forma giyemeyecek. Van Dijk, Alexander Arnold, Joe Gomez'in uzun süreli sakatlıkları bulunuyor. Andy Robertson, Jordan Henderson ve Chamberlain'in durumları ise belirsiz. Bu üç isim çok büyük ihtimalle Leicester maçında forma giyemeyecek. Leicester maçında oynama ihtimali olan isim Thiago ancak onun da durumu net değil.

Muhammed Salah (2 hafta)
Joe Gomez (6 ay)
Trent Alexander-Arnold (3-4 hafta)
Andy Robertson (Belirsiz)
Jordan Henderson (Belirsiz)
Fabinho (Oynama ihtimali var)
Virgil van Dijk (6-7 ay)
Thiago Alcantara (1 hafta)
Alex Oxlade-Chamberlain (Belirsiz)


Liverpool'un Leicester City karşısındaki muhtemel 11'i

Alisson, Williams, Fabinho (Nathaniel Phillips), Matip, Milner, Wijnaldum, Keita, Jones, Jota, Firmino, Mane

YORUMLAR

  • 0 Yorum