Klopp'un inandığı genç yıldız; Curtis Jones

Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, takımın genç isimlerinden Curtis Jones için doğru zamanın geldiğine inanıyor.

Klopp'un inandığı genç yıldız; Curtis Jones
18 Ocak 2022 - 00:02 - Güncelleme: 03 Şubat 2022 - 18:38
Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, altyapıdan yetişen Curtis Jones'un potansiyelini ortaya koyması için doğru zamanın geldiğine inanıyor.

Bu sezon çıkış yapması beklenen Jones, Ekim ayında gözünden ciddi bir sakatlık geçirmiş, ardından covid nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalmıştı.Takıma döndükten sonra yavaş yavaş toparlanan Jones, Liverpool'un Şampiyonlar Ligi'nde Porto'yu 5-1 yendiği maçta sergilediği futbolla beğeni toplamıştı.

Afrika Uluslar Kupası'na giden Mohamed Salah ve Sadio Mane'nin yokluğuna Thiago Alcantara'nın sakatlığı da eklenince Liverpool hücumunda önemli bir yaratıcılık problemi baş gösterdi.

Klopp bu soruna ilaç olabileceğini düşündüğü Jones'a Brentford karşısında ilk 11'de yer verdi.

Klopp: ''Curtis Jones'un potansiyeli çok yüksek''

''Geçen hafta Curtis'le uzun bir sohbet gerçekleştirdik. Ona bayılıyorum, potansiyeli çok yüksek, ama artık bir sonraki aşamaya geçtik. Potansiyelini sahaya daha sık yansıtması gerekiyor. Durumdan %100 memnun olmadığınızda böyle konuşmalar yapmak gerekebiliyor.''

''Henüz çok genç, ama muazzam bir potansiyele sahip. İkimiz el ele verip, kendini daha fazla gösterebilmesi için bir yol bulmalıyız. Curtis bir süreçten geçiyor. Uzun süre sahalardan uzak kalması işleri çetrefilli hale getirdi, bunun farkındayım. Önce göz sakatlığı, ardından covid engeli çıktı. Ama şimdi ritim bulup aslında ne kadar iyi olduğunu göstermesi için gayret ediyoruz.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum