Kocaman'dan gitmek isteyene izin çıktı

Fenerbahçe’nin çiçeği burnunda teknik direktörü Aykut Kocaman, teklif gelen her futbolcunun satılabileceğini söyleyerek takımdan gitmek isteyen futbolculara izin verdi.

Kocaman'dan gitmek isteyene izin çıktı
26 Haziran 2017 - 11:34 - Güncelleme: 26 Haziran 2017 - 11:50

Dört sene aradan sonra yeniden yuvasına dönen teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertli yöneticilerle yaptığı toplantıda, yeni sezonda nasıl bir takım kuracağını anlattı. 

Futbolcunun ismi, yaşı ve kariyeri ne olursa olsun kimsenin vazgeçilmez olmadığının altını çizdiği öğrenilen Kocaman’ın, teklif gelen ve değerini bulan her oyuncunun satılabileceğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Artık tam konsantrasyonla mücadele edilmesi gerektiğini belirten başarılı teknik adam, Hürriyet’in haberine göre, takımdan ayrılmak isteyen futbolculara kolaylık sağlanabileceğini ifade etti. 

4 İSİM VAR

Kocaman'ın takımdan ayrılmak istediği iddia edilen Simon Kjaer, Ozan Tufan, Volkan Şen ve Aatif’ın değerleri karşılığı gidebileceğini söylediği gelen bilgiler arasında.

Bu arada yurt dışında kulüp aradıkları iddia edilen Kjaer, Ozan ve Volkan Şen’e bugüne dek resmi bir teklif gelmediği belirtildi. Bazı kulüplerin transferle ilgili niyetlerini sözlü olarak dile getirdiği, ancak bunların henüz resmiyete kavuşmadığı ifade ediliyor…

Üç oyuncunun bu nedenle sarı-laciverlilerin 27 Haziran’da başlayacak yeni sezon hazırlıklarına katılmaları bekleniyor. 

Öte yandan, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın, eski talebesi olan Aatıf Chahechouhe’nun kiralanmasını istediği de iddialar arasında.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum