Kocaman'ın Simon Kjaer planı

Takımdan ayrılması gündemde olan Simon Kjaer’e Aykut Kocaman’dan veto geldi. Oyuncunun ayrılmasını istemeyen tecrübeli teknik adam, Kjaer’e yeni sezonda farklı bir görev verecek.

Kocaman'ın Simon Kjaer planı
18 Haziran 2017 - 12:07 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 12:13

Saha içinde özverili performansıyla göz dolduran Simon Kjaer, saha dışında da profesyonel kimliği ile yönetimin memnun olduğu oyunculardan bir tanesi. Takımdan ayrılması gündemde olan oyuncu için Kocaman farklı bir yol denemeye kararlı.

Gelecek sezon Volkan Demirel’in klasında kaleci transfer edecek olan sarı-lacivertliler, Demirel’in ikinci kaleci konumuna düşmesi durumunda kaptanlık pazı bandını Simon Kjaer’e verecek.

Simon Kjaer, gelen teklifler doğrultusunda takımdan ayrılmayı hedeflese de kulübe menajer temasları haricinde somut bir teklif gelmiş değil. Yönetim, bu doğrultuda Aykut Kocaman’ın isteğini kırmayarak Danimarkalı oyuncuyu ikna yoluna gidecek.


SAHA İÇİNDE LİDER

Bu sezon elde edilen kötü sonuçların ardından mağlubiyeti kabullenmeyişi ve her maçta sahada mücadele eden görüntüsüyle alkış alan Kjaer, kaptanlıkla birlikte takımın lideri ve savunmanın bel kemiği olacak.

KARAR DEMİREL’DEN ÇIKTI

Aykut Kocaman’ın bu kararı almasındaki en büyük etken Volkan Demirel’in gelecek sezon ikinci kaleci olarak düşünülmesi. Demirel’in yedeğe çekilmesinin ardından doğacak olan kaptan ihtiyacına agresif ve kontrollü tutumuyla Kjaer getirilecek.

Kaleci olması nedeniyle bu sezon pozisyonlarda ve bağlantı konusunda sorunlar yaşayan Fenerbahçe, Kjaer’e bu görevi vererek saha içinde kaptanını aktif olarak kullancak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum