Kocaman: Robin'i kadroya alabilirim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Sturm Graz maçı öncesi basın toplantısında transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi Robin van Persie'yi kadroya alabileceğini ifade etti.

Kocaman: Robin'i kadroya alabilirim
02 Ağustos 2017 - 17:38

Yarın akşam Sturm Graz karşısında UEFA Avrupa Ligi 3. öneleme turu rövanş maçına çıkacak olan fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ve savunma oyuncusu Roman Neustadter basın toplantısına katıldılar.

İlk maçta küçük de olsa bir avantaj yakaladıklarını belirten Aykut Kocaman, "İlk maçın sonlarına doğru rakibimiz oyunuyla neler yapabileceğini gösterdi. henüz eksiklerimiz çok. bunları tamamlamaya çalışırken play-off turuna kalmaya çalışıyoruz.

Bizim en büyük dinamiğimiz taraftarımız. 3 Temmuz gibi bir dönem geçirmiş, kenetlenmesini tüm dünyaya göstermiş bir taraftar. Bu stat, sportif anlamda cehhennem havasına çevrilmiş ilk staddır. yarın onların beklentilerine cevap verebilmemiz lazım."

Takıma iki oyuncunun daha katılmasını beklediğini ifade eden Kocaman sözlerine şöyle devam etti:

"İKİ OYUNCU DAHA BEKLİYORUZ"

"Tamamen tamamlanmış bir takım dünyayada yoktur, hep bir eksik vardır. Henüz transfer dönemi bitmedi. en az iki oyuncunun daha gelmesini bekliyoruz."

Robin van Persie'yi takıma almayı düşündüğü de belirten tecrübeli teknik adam, “Robin dün antrenmana çıktı ve herhangi bir olumsuz geri dönüş olmadı. Onu kadroya almayı istiyorum. Takım uyumu nedeniyle Volkan yine kalede başlayacak."

Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün hedefleri arasında bir sıralama yapamayacağını da belirten Aykut Kocaman, "Bütün kulvarlarda başarılı olmak ana hedefimiz" diye konuştu.

NEUSTADTER: NASIL OYNAYACAĞIMIZI BİLİYORUZ

Roman Neustadter ise, “Sturm Graz’ın nasıl oynayacağını biz biliyoruz. Takım olarak kalitemizi ortaya koymak durumundayız. karşılaşmaya iyi hazırlandık ve kendimize güveniyoruz. Kjaer'in gidişini de oyunumuzla telafi edeceğiz" yorumunu yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum