Koeman'a ağır eleştiriler: 'Kimse ona inanmıyordu'

Barcelona'nın 22 yaşındaki stoperi Oscar Mingueza, görevinden ayrılan teknik direktör Ronald Koeman'ın dönemindeki soyunma odası ve takım içi atmosferini anlattı.

Koeman'a ağır eleştiriler: 'Kimse ona inanmıyordu'
19 Kasım 2021 - 16:25 - Güncelleme: 20 Kasım 2021 - 01:41
Barcelona'da görevine son verilen ve yerine Xavi Hernandez getirilen teknik direktör Ronald Koeman için dikkat çeken açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Barcelona altyapısından yetişen ve bu sezon 13 maçta görev alan Oscar Mingueza, son dönemde Koeman'a olan inançlarını yitirdiklerine vurdu  yaptı.

İşte 22 yaşındaki stoperin Mundo Deportivo'ya yaptığı açıklamalar;

Takım olarak inancımızı kaybettik ve herkes bireysel sorunlarını çözmeye çalıştı. Takım olarak iyi değildi. Herkes elinden geleni yapıyordu ama inanç sorunumuz vardı. Eminim artık işler daha iyiye gidecek.

'Değişikliğe ihtiyaç vardı'

Soyunma odasının bir değişikliğe ihtiyacı var. Başarı için gereken atmosfer yoktu. İnsanlar mutlu değildi. İşler iyi gitmedeğinde de değişiklik yapmak gerekir. Takım artık Koeman'a inanmıyordu.

'İyi bir başlangıç yaptı'

Xavi ile her şey daha iyi olacak. Fikirleri çok tatmin edici. Soyunma odasına da iyi bir başlangıç yaptı. İnsanlar, onun söylediklerine inanıyor. Bu iş için doğru kişi. Kulübü iyi tanıyan bir efsane ve hepimize çok tardımcı olacak

'Pep ve Enrique gibi...'

Xavi'de Pep Guardiola ve Luis Enrique özellikleri görüyorum. Birçok yönden benziyorlar. Futbola bakış açıları da çok farklı değil. Artık geleceğ daha umutla bakabiliyoruz

YORUMLAR

  • 0 Yorum