Koeman: Bizim için hayal kırıklığı

Koeman Slimani için de "Daha fazlasını bekliyoruz tabii Islam’dan. Ama çok çalışıyor, çok deniyor ve çok gayret ediyor gerçekten. Ama şu ana kadar ondan beklediğimiz golleri atamadı. Hala benim oyuncum, Fenerbahçe’nin oyuncusu ve ben ona inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Koeman: Bizim için hayal kırıklığı
04 Aralık 2018 - 01:37 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 11:07

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman Kasımpaşa maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Koeman'ın sözleri şu şekilde:

“Genel olarak iyi bir maç olduğunu düşünüyorum. Yüzde 60 topa sahip olan taraftık. Açık ve akan oyunda 26 orta yaptığımızı gördük. Toplam orta sayımız ise 36.  Aslında bu durum, bu akşam hücum oyunu oynamak istediğimizi yeterince açıklıyor zaten. Sahada ofansif bir oyun ortaya koymaya çalıştık. Ama gelen ortalarda daha iyi olmalıydık bana göre. Şanslar da ürettik ama bazı ortaları daha iyi değerlendirmeliydik. Gelen ortaları tamamlama konusunda daha iyi olmalıydık bence. Genel tabloya baktığımda iyi bir görüntü olduğunu gördüğüm bazı anlar oldu çok fazla sayıda. Ama insanları da anlayabiliyorum tabii. Maçı kazanamadık ve ihtiyacımız vardı kazanmaya. Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. İnsanların üzüntüsünü bu anlamda biliyorum. Ama 90-95 dakikalık bir süreçte çocuklar gayet iyi bir şekilde savaştı. Son ana kadar mücadele ettiler. Bizim için bir hayal kırıklığı. Hem benim için hem oyuncularım için hayal kırıklığı bu akşam kazanamamış olmak.”

Islam Slimani’nin performansını hakkında da konuşan Hollandalı teknik adam, “Maç önünde de söyledim. Bazı oyuncularımızın yorgun olması gibi bir durum söz konusuydu. O yüzden her oyuncuyu her maç kullanamıyoruz bu durumdan dolayı. Örneğin bu akşam yaptığımı iki değişiklik, Valbuena ve Ekici değişiklikleri, onlar çıkmak zorunda oldukları için çıktılar. Sakatlıkları söz konusuydu. Michael’ı solda oynatmak zorunda kaldık bu gidişatta. Daha fazlasını bekliyoruz tabii Islam’dan. Ama çok çalışıyor, çok deniyor ve çok gayret ediyor gerçekten. Ama şu ana kadar ondan beklediğimiz golleri atamadı. Hala benim oyuncum, Fenerbahçe’nin oyuncusu ve ben ona inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Sarı-lacivertli ekibin ligdeki konumuna ilişkin yöneltilen soruya ise Teknik Sorumlumuz şu şekilde yanıt verdi:“Aslında sezonun en başından bu yana gelen bir hikaye. O nedenle bu soruya tam anlamıyla cevap veremem. Ama nasıl bir durumda olduğumuzu biliyoruz ve sorunuzu da anlayabiliyorum. Benim şu an başa çıkmam gereken bir durum var tabii ki. Her şeyden önce mevcut anla başa çıkmalıyım. Cezalı oyuncular var, sakat oyuncular var, oyuncuların genel durumları var. Bunların tamamıyla başa çıkmak zorundayım. Belki daha genç oyunculara ihtiyacımız var. Ben bunu yapmalıyım. Bunu yapacağım. Benim şu an için esas meselem bu. Esas başa çıkmam gereken durum bu. İçinde bulunduğumuz an, şu an.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum