Koeman için resmi duyuru bekleniyor

Türkiye Futbol Federasyonu talimatları gereği Fenerbahçe'nin teknik direktörünü belirlemesi için 3 günü kaldı. Sarı-lacivertli Yönetim, Erwin Koeman'ın kalıcı olduğunu her an açıklayabilir.

Koeman için resmi duyuru bekleniyor
13 Kasım 2018 - 12:21 - Güncelleme: 13 Kasım 2018 - 12:39

Erwin Koeman yönetiminde oynadığı son 3 maçında iyi sonuçlar alan ve çıkışa geçen Fenerbahçe Hollandalı teknik sorumlu ile devam edip etmeyeceğine karar vermek için 3 gün içinde TFF'ye bildiride bulunmak zorunda.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun talimatlarına göre bir kulüp, teknik direktörsüz çıktığı ilk maçtan itibaren iki hafta içerisinde yeni teknik direktörünü açıklamak zorunda.

28 Ekim'deki Ankaragücü yenilgisinin ardından sarı-lacivertli ekipte Phillip Cocu'yla yollar ayrılmış, yardımcıları ise görevde kalmıştı.

2 Kasım'daki Galatasaray derbisinde UEFA Pro lisans sahibi olan Erwin Koeman "geçici teknik adam" sıfatıyla kulübedeydi. 'Geçici' sıfatında olduğu için TFF'ye bildirilen kadroda teknik sorumlu bölümü boş bırakıldı. Aynı durum geçtiğimiz hafta oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında da yaşandı.

Yönetim'in yeni teknik direktörü belirlemek ve sözleşme imzalamak için önünde 3 günü kaldı. Aksi takdirde kulübe her maç için 100 bin TL para cezası; Erwin Koeman'a ise 1 yıl hak mahrumiyeti cezası gelebilir.

Fenerbahçe Yönetimi'nin, takımı toparlayan, başta Valbuena olmak üzere bazı oyuncuların performanslarını yükselten 57 yaşındaki Hollandalı teknik adamla yola devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı-Lacivertli kulübün konuyla ilgili resmi açıklamayı, 3 günlük süre dolmadan yapması bekleniyor.

TFF'nin konuyla ilgili talimatları şu şekilde:

YORUMLAR

  • 0 Yorum