Koeman: Kulüp ne istiyorsa o olacak

Erwin Koeman: “Kendi geleceğimle ilgili bir şey söylemiyorum şu anda. Bu durumla alakalı kararı kulüp verecek. Sonuç itibarıyla kulüp ne istiyorsa ve ne yapacaksa o olacak." yorumunu yaptı.

Koeman: Kulüp ne istiyorsa o olacak
09 Aralık 2018 - 22:19

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman Akhisarspor'a 3-0 yenildikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Erwin Koeman, “Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. İlk 20 dakikasında iki üç tane büyük fırsat yakaladığımızı gördük. Sonra rakibimiz 1-0’ı buldu. Ardından işler bizim için sıkıntılı bir hal almaya başladı. İkinci yarıyı onların sahasında oynadık. Onlar da kontra atak oynamayı tercih ettiler ve çok da iyi yaptılar. İkinci yarıda çok fazla bir şey üretemediğimizi düşünüyorum.  Buna rağmen birkaç tane pozisyonumuz vardı ama hala bizim için gol atmak çok zor.” değerlendirmesini yaptı.

Takımın içinde bulunduğu durum ile ilgili de düşüncelerini belirten Hollandalı çalıştırıcı, “Ben her zaman durumlara olumlu bakarım ancak şu anda bizim için maç kazanmak gerçekten çok zor. Bu durumun farkındayız. Açıkçası oyuncularımız için de bu akşamki skor bir şoktu. Onlar için de trajik bir durum. Çok fazla maç oynadılar ve yorgun durumdalar. Ama saha içerisinde her şeyi yapıyorlar. Eğer maç kazanamıyorsanız, bu artık kafada biten bir durumdur.” ifadelerini kullandı.

Erwin Koeman, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Kendi geleceğimle ilgili bir şey söylemiyorum şu anda. Bu durumla alakalı kararı kulüp verecek. Sonuç itibarıyla kulüp ne istiyorsa ve ne yapacaksa o olacak. Benim tek yapabileceğim şey, burada olduğum süre boyunca yüzde 100’ümü vererek yüzde 100’ümü yapmak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum