'Kolay değil, zamana ihtiyacımız var'

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda açıklamalar yaptı.

'Kolay değil, zamana ihtiyacımız var'
01 Kasım 2020 - 21:41
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

Maçı değerlendiren Yalçın, "Ağır savunma yapan bir takıma karşı oynadık. Bu kadar savunan bir takımı açmak zor. Bekliyorlar, çok fazla bekliyorlar. Hatalardan yararlanmaya çalıştılar. Hatalardan yararlanacak bir durum da yoktu. Gol atınca maçın biteceği bir 90 dakika oynadık" dedi.

'Çabalıyor, savaşıyor'

Larin'in perofrmansını yorumlayan Sergen Yalçın, "Özveriyle oynayan oyuncu farklı oluyor. Koşan, çabalayan, bir şeyler yapmaya çalışan oyuncunun görüntüsü farklıdır. Hemen Larin diyorsunuz, neden? Çünkü çabalıyor, savaşıyor. Tüm oyuncularımızdan bunu istiyoruz." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın sözlerini, "Geçen seneye göre farklı bir şablon, farklı bir kadro var. Biraz anlayış bekliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kolay değil. Zaman lazım. Bu galibiyetler bizi mutlu ediyor, nefes alıyoruz. Takımımız bugün iyi oynadı. 11 kişi 30-40 metrede bekleyen takıma karşı bu ligde oynamak kolay değil. 5-6 pozisyonumuz var. Yavaş yavaş istediğimiz seviyeye geliyoruz. Umarım bundan sonra işler daha iyi gider." ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum