Konyaspor'dan Demba Ba planları

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman’la Türkiye Kupası’nı kazanarak tarihinde bir ilk yaşayan ve UEFA Avrupa Ligi’ne direkt katılım hakkı kazanan Konyaspor, forvet için Demba Ba’yı gündemine aldı.

Konyaspor'dan Demba Ba planları
29 Temmuz 2017 - 11:57

Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek olan Konyaspor, Riad Bajic’in takımdan ayrılması detayını da gündemine alarak Demba Ba’ya talip oldu.

İyi bir hücum oyuncusunu kadrosuna kazandırarak, bu bölgedeki transferi noktalamak isteyen Konyaspor, Demba Ba konusunda girişimlerine başladı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş’a katılan ve şampiyonluk yaşayan golcü oyuncu, ilk tercihini Beşiktaş’tan yana kullanmak istiyor ancak siyah-beyazlıların isteksiz tutumu Konyaspor’un elini güçlendiren etken. Konyaspor, bu transferde olumlu veya olumsuz cevabı bu hafta içinde alıp forvet konusundaki soru işaretlerini giderecek.

 

AKÇAY’DAN ONAY

Vukovic’i Olympiakos’a gönderen Konyaspor, Wilfred Moke transferinin ardından bir stoper daha transfer edecek. Reşit Akçay’ın isteği doğrultusunda Aykut Demir’le görüşen Konyaspor, Trabzonspor’la bir araya gelecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum