Konyaspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Süper Lig'de 2021-2022 sezonun altıncı haftasında Konyaspor ile Trabzonspor karşılaşacak. Kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Konyaspor - Trabzonspor muhtemel 11'ler
23 Eylül 2021 - 03:12 - Güncelleme: 23 Eylül 2021 - 23:10
Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun altıncı haftasında Konyaspor ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 17:00'da oynanacak maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Konyaspor: Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme, Abdülkerim, Skubic, Serdar Gürler, Soner, Hadziahmetovic, Endri Çekiçi, Michalak, Cikalleshi  

Trabzonspor: Uğurcan,Peres, Edgar, Hugo, Denswil, Berat Özdemir, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Eksikler

Konyaspor: Musa, Bytqi, Kravets

Trabzonspor: Dorukhan, Abdulkadir PArmak, Trondsen

Zirvenin yeni sahibi olabilir

Transferlerini erkenden tamamlayan Trabzonspor, sezona 3'te 3 yaparak ile dikkatleri üzerine çekti. Bordo mavili takım, ilk 3 haftada en çok gol kaydeden takım ünvanını aldı. 

Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederek sezona başlayan Trabzonspor, Sivasspor'u 2-1, Giresunspor'u da 1-0 ile geçti. Sonrasında-0 geriye düşmelerine karşın Galatasaray ile 2-2 berabere kalarak zirvenin ortağı olmayı sürdürdüler.

Son lig maçında zorlanmalarına karşın Kasımpaşa engelini tek golle geçtiler. Beşiktaş'ın Adana Demirspor karşısında puan kaybı yaşamaları sebebiyle Konya'ya zirvenin yeni sahibi olmak için gidiyorlar.

Trabzonspor 4-2 önde

İki takım arasında oynanan son 10 maçın 4'ünü Trabzonspor kazanırken Konya ekibi ise 2 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 4 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum