Kopenhag - Başakşehir muhtemel 11'ler

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Kopenhag ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...

Kopenhag - Başakşehir muhtemel 11'ler
05 Ağustos 2020 - 13:59 - Güncelleme: 05 Ağustos 2020 - 22:09
Başakşehir, Avrupa Ligi'nde tur için sahada! UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Kopenhag ile temsilcimiz Başakşehir karşı karşıya gelecek. 

Parken oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Mücadele saat 19:55'ten itibaren beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Kopenhag: Johnsson, Varela, Nelsson, Papagiannopoulos, Bengtsson, Jensen, Stage, Zeca, Fischer, Daramy, Kaufmann

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Aleksic, Mahmut, İrfan Can, Visca, Crivelli, Demba Ba

Eksikler

Kopenhag: Santos (Kırmızı kart)

Takımların son durumu

Kopenhag, Danimarka'da kendi standartlarının altında bir sezon geçirdi. Ligi Midtjylland'ın 9 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayabildiler. Ancak koronavirüs arasından iyi döndüklerini söyleyebiliriz. 2 maçta 6 puan topladılar ve 6 gol atarken kalelerinde 2 gol gördüler.
 

Lig tamam, hedef Avrupa Ligi

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan temsilcimiz, Kopenhag maçına fazlasıyla moralli çıkacak. İlk mücadeleyi de 1-0 kazanan Başakşehir'e her türlü beraberlik ya da gol atacağı tek farklı mağlubiyetler, tur atlamak için yeterli olacak. 

Tek gollü avantaj

12 Mart'ta oynanan karşılaşmayı Başakşehir 1-0'lık skorla kazandı. Temsilcimizin tek golü 88. dakikada penaltıdan Edin Visca ile geldi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum