Korona arası Beşiktaş'a yaramadı

Beşiktaş, korona virüs arasından sonra Süper Lig'e başlangıç yaptığı Antalyaspor maçında sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrıldı.

Korona arası Beşiktaş'a yaramadı
13 Haziran 2020 - 20:51 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 23:15

Beşiktaş, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Çok fazla gol pozisyonuna sahne olan maçta Antalyaspor, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip özellikle ikinci yarıda birçok gol fırsatını değerlendiremedi.

Maça oldukça hızlı başlayan Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 15. dakikada Sinan Gümüş ve 35. dakikada Amilton kaydetti. Beşiktaş'ın golü ise 68. dakikada Adem Ljajic'den geldi.

Sergen Yalçın döneminde ilkler

Beşiktaş, Sergen Yalçın göreve geldikten sonra iyi bir form yakalamıştı ancak siyah-beyazlılar Antalyaspor karşısında iç sahada bir ilki yaşadı. Beşiktaş, Antalyasppor yenilgisiyle Süper Lig'de Sergen Yalçın döneminde ilk kez bir lig maçını kaybetmiş oldu. Aynı zamanda Beşiktaş ilk yarıda iki gol yiyerek, Sergen Yalçın göreve geldikten sonra ilk kez bir Süper Lig maçının ilk devresinde iki gol yemiş oldu.

Boffin kalesinde devleşti

Beşiktaş'a karşı maçın genelinde oldukça iyi bir performans sergileyen Antalyaspor file bekçisi Boffin, 82. dakikada ise adeta devleşti. Bu dakikada Boffin Vida'nın üst üste iki vuruşunda direğin de yardımıyla gole izin vermedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum