Korona sonrası Süper Lig'de 2 haftalık puan durumu

Süper Lig'de korona virüs arasından sonra iki hafta geride kalırken, 2 haftalık puan durumu nasıl oluştu? Korona arasından sonra 2 maçta 6 puan toplayan sadece 3 takım var; Başakşehir, Antalyaspor, Kasımpaşa. Korona sonrası Süper Lig'deki 2 haftalık performanslar...

Korona sonrası Süper Lig'de 2 haftalık puan durumu
23 Haziran 2020 - 13:10 - Güncelleme: 23 Haziran 2020 - 15:30

FUTBOO | Korona virüs arasının ardından Süper Lig'in başlamasını çok beklemiştik. 12 Haziran'da özlem bitti, Süper Lig başladı ve ik hafta geride kaldı. Peki korona virüs salgınından sonraki 2 haftada Süper Lig puan durumu nasıl oluştu?

Korona virüs sonrası Süper Lig'deki iki haftanın en iyi takımı Antalyaspor, Başakşehir ve Kasımpaşa oldu. Üç takım da korona virüs sonrasındaki iki haftayı kayıpsız kapatmayı başardı. Özellikle Antalyaspor ve Kasımpaşa, araya rağmen lige yaptıkları muhteşem başlangıçla dikkat çekti. Bu iki haftada Antalyaspor Çaykur Rizespor ve Beşiktaş'ı mağlup ederken, Kasımpaşa ise Yeni Malatyaspor ve Fenerbahçe karşısında sahadan 3'er puanla ayrıldı.

Korona virüs arası hangi takımlara yaramadı?

Aradan sonra Süper Lig'de geçen 2 haftada puan alamayan iki takım var; Göztepe ve Denizlispor. Aranın yaramadığı diğer iki takım da Alanyaspor ile Galatasaray oldu. Galatasaray iki haftada sadece 1 puan alarak, şampiyonluk yarışında da önemli kayıplar yaşamış oldu. Alanyaspor da korona sonrası 2 haftada sadece 1 puan alabildi.

Koronadan sonra kaybetmeyen 5 takım var

Süper Lig'de korona virüs arasından sonra oynanan iki haftada sadece 5 takım yenilgi almadı. İki haftada kaybetmeyen takımlar; Başakşehir, Kasımpaşa, Antalyaspor, Trabzonspr, Sivasspor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum