Korona virüs sonrası Süper Lig puan durumu!

Korona virüs arası Süper Lig'de hangi takımı ne kadar etkiledi? İşte korona virüs arasından sonra Süper Lig'de oluşan puan durumu...

Korona virüs sonrası Süper Lig puan durumu!
15 Temmuz 2020 - 10:52 - Güncelleme: 15 Temmuz 2020 - 13:11

FUTBOO | Korona virüs hayatımıza damga vurmaya devam ederken, ligler başladı, hatta birçoğunun sonuna geldik. Peki hayatımızı ciddi şekilde etkileyen korona virüs salgını Süper Lig'i nasıl etkiledi? 12 Haziran'da yeniden başlayan ve son iki haftasına girdiğimiz Süper Lig'de korona sonrası en iyi takımlar, en kötü takımlar hangileri?

Korona arasından sonra Süper Lig'e iki takımın damga vurduğunu söylersek yanlış olmaz. Biri şampiyonluk için geri sayıma geçen Başakşehir, diğeri ise müthiş bir çıkış yakalayarak alt sıralardan kurtulan Kasımpaşa...

Başakşehir şampiyonluğa, Kasımpaşa nefes almaya

Ligin bitimine 2 hafta kala lider durumda olan ve bu hafta kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek Başakşehir, korona virüs arasından sonra oynanan 6 maçta toplam 13 puan toplamayı başardı. Başakşehir ile birlikte en başarılı takım olan Kasımpaşa da 6 haftada 13 puan toplamayı başardı.

Bir alkış da Kayserispor'a

32 puanla ligde 17. sırada bulunmasına rağmen Kayserispor da korona virüs arasından sonra ligin en dikkat çeken ekiplerinden biri olmayı başardı. Kayserispor bu süreçteki 6 maçta 10 puan toplamayı başardı. Sarı-kırmızılı ekip kalan iki haftada ligde kalabilmek için sahaya çıkacak.

Koronadan sonra en kötüsü Galatasaray

Korona öncesi müthiş bir form yakalayan ve şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden olan Galatasaray, bu aradan olumsuz anlamda en çok etkilenen takım oldu. Fatih Terim'in öğrencileri koronadan sonra çıktıkları 6 karşılaşmada sadece 2 puan toplayabildi. Galatasaray ile birlikte ligin koronadan sonra en az puan toplayan diğer takımı ise Göztepe oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum