Kritik maçın iki kilit ismi

Süper Lig'de Galatasaray ile Trabzonspor arasında oynanacak kritik maç öncesi iki takımdan da kilit futbolcuları değerlendirdik.

Kritik maçın iki kilit ismi
21 Nisan 2021 - 11:31
FUTBOO | Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray ve Trabzonspor, oldukça kritik bir maça çıkıyor. Galatasaray'ın mutlak galibiyete ihtiyacı var, Trabzonspor ise beraberlik serisini sonlandırıp artık galip gelmek istiyor.

Kritik maç için iki takımdan da kilit rol üstlenmesi beklenen futbolcuları inceleyelim dedik.

Ev sahibi Galatasaray'dan başlayalım. Sarı kırmızılı takımda son iki maçtır sahanın en iyilerinden biri Gedson Fernandes. Portekizli futbolcu, kendisinin transfer edilmesini sağlayan o potansiyelini son iki maçta sahaya yansıtmış durumda. Hem ileride hem geride çok başarılı iki maç geçirdi. Galatasaray'da Falcao ve Muhammed'in de olmadığını düşününce orta sahada rakibine üstünlük kurması, topa daha çok sahip olması gerekecek. Bunu da takımdaki en iyi yapabilecek futbolcu şüphesiz Gedson Fernandes... 

Şener'e karşı Nwakaeme

Trabzonspor'da ise Nwakaeme ve Bakasetas arasında kalmıştık ancak büyük maçlardaki büyük oyunuyla Nwakaeme ön plana çıkmış durumda. Nwakaeme bu ligin en rahat adam geçebilen futbolcularından birisi. Ve Galatasaray savunmasının son haftalardaki zaafı da ortada. Nwakaeme'nin karşısında Şener oynayacak ve Şener'in savunmasının harika olduğunu söylemk zor. Oyunun gidişatına göre tam da Nwakaeme'nin istediği bir maça dönüşebilir. Yine Trabzonspor'un en etkili kozu olacak gibi duruyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum