'Kulübe fayda sağlayacak ben de giderim'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

'Kulübe fayda sağlayacak ben de giderim'
20 Eylül 2020 - 21:56 - Güncelleme: 21 Eylül 2020 - 09:47
Süper Lig'de Başakşehir'i 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda açıklamalar yaptı.

Mücadeleyi değerlendiren Terim, "Hakem Atilla Karaoğlan ve ekibini tebrik ediyorum, müthiş bir maç yönetti. Galatasaraylıların keyif veren, zevk veren bu mücadeleyi, bu güzel oyunla birlikte görmek istediklerini biliyorum. İnşallah bir an evvel kavuşuruz ama onlara en azından gurur duyacakları bir takım meydana geliyor" dedi.

'İsterlerse satarlar, istemezlerse satmazlar'

"Marcao ayrılacak mı?" sorusunu da yanıtlayan tecrübeli teknik adam, "Eğer Galatasaray'ın ekonomisine, gidişatına katkıda bulunacaksa, fertlerin önemi yok. Benim de mukavelemden, bonservisimden Galatasaray'a bir fayda gelecekse, ben de giderim. Kulübün idari ve ekonomik işlerinden yönetim sorumludur. İsterlerse satarlar, istemezlerse satmazlar. Bunu kulübün kendi inisiyatifine bırakmak lazım. Marcao gerçekten az bulunan oyunculardan biri. Oram ağrıyor, buram ağrıyor demez, bir takım oyuncusu. Kulübümüz göndermeyi uygun görürse, yenisini buluruz, var. Bırakın çok isteyenlerimiz olsun." şeklinde konuştu.

Fatih Terim sözlerini, "Dün o kadar hoşuma gitti ki, Verona'da hem Koray, hem de Mert var. 6, 8 yabancıda kalsaydık, bütün Türklere sarılacaktık ve kimse gitmeyecekti. Bırakın gitsinler, oynasınlar" ifadeleriyle tamamladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum