''Kupayı almak istiyoruz!''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

''Kupayı almak istiyoruz!''
14 Şubat 2024 - 23:51 - Güncelleme: 14 Şubat 2024 - 23:58
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avrupa Ligi play-off turunda oynayacakları Sparta Prag maçı öncesinde basın toplantısında konuştu.

Okan Buruk, Avrupa'da kupa kazanmak istediklerini söylerken, kendilerini zorlu bir maçın beklediğini dile getirdi.

İşte Okan Buruk'un açıklamaları;

“Avrupa bizim için çok önemli. Geçen sene Şampiyonlar Ligi’nde oynama hedefi koymuştuk.. Oradan Avrupa Ligi’ne geçmemiz ve buradaki, hedeflerimize ulaşmamız için yarın çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Önemli olan burada maç maç düşünmek. Kendi sahamızda oynayacağız. Eskisi gibi gol avantajı yok. İki sahada gollerin eşit olduğu bir oyun ortaya çıkacak. Futbolun zevki biraz daha arttı. Kendi sahamızda taraftarımızla kurduğumuz üstünlükle birlikte kazanarak devam etmek. Oyunumuzu taraftarımızla birleştirdiğimizde neler yapabileceğimizi her zaman gösterdik. Amacımız bu maçı kazanarak bir sonraki maça avantajlı çıkmak.”

“Takım oyunu içindeyiz. Takımın başında olsam da çalışanlarımız, yönetimimiz ile birlikte bir performans sergiliyoruz. Bu performansta tabii ki iniş ve çıkışlar olabiliyor ama ana amacımız Galatasaray’ın başarısı. Sergilediğimiz birliktelik artarak devam ediyor. Bunu ne zaman yakalarsak saha içinde ve dışarıda net bir şekilde ortaya koyuyoruz. Bu birliktelik bize galibiyetler, başarılar getiriyor. Geçen sene şampiyonluk getirdi. Bu sefer daha fazla hedef var. Ligdeki hedefimiz, Süper Kupa ve Avrupa Ligi hedeflerimiz. Dört kupayı kazanmak istiyoruz. Bu hedefi gerçekleştirmek için bu birlikteliğe yine ihtiyacımız var. Bunu sağladığımızda Galatasaray’ın ne kadar büyük olduğunu ortaya çıkarıyoruz. Ben de oyuncularımla birlikte sahadaki mücadeleyi ortaya koymaya çalışıyorum. Stada gelen herkesin oyunumuza katılmasını istiyoruz.”

“Copenhagen’i kimse tanımıyor ama kolay rakip olarak görüyor. Ne takımı seyretmiş ne oyuncusunu biliyor… Herkes o yüzden Copenhagen kolay takım diyor. Oynadıktan sonra görüyorsunuz ve insanlar da seyredebiliyor. İlk maçta Copenhagen ile 2-2 berabere kaldıktan sonra çok büyük eleştiri aldık. Nasıl yenemezsiniz diye. Şampiyonlar Ligi’nde kolay tkaım yok. Sparta Praha da aynı şekilde. O da Copenhahen’e elenerek Avrupa Ligi’ne geldi. İyi ve gruptan çıkmış bir takım. Oyun olarak güçlü, kaliteli oyunculara sahipler. Biz de iyi maçları daha iyi oynuyoruz. Bu maçı önemsiyoruz. Konsantre olduk. Karşımızda oynayan bir rakip var. Biz de bu maçları daha iyi oynuyoruz. Hedefimiz ilk maçta kazanmak.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum