''Kupayı kazanmak istiyoruz!''

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spartak Trnava maçının ardından açıklamalarda bulundu.

''Kupayı kazanmak istiyoruz!''
15 Aralık 2023 - 01:31
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Konferans Ligi'ndeki Spartak Trnava maçının ardından basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, üst tura çıktıkları için mutlu olduklarını söylerken, şimdiki hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu dile getirdi.

Kupayı kazanmak istediklerini dile getiren Kartal, ''Burada 'Gidebildiğimiz yere kadar gitmek' diye bir sloganımız vardı. Son 16'ya kaldık. Final oynamak hatta kupayı kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Zaman zaman yapılan eleştiriler hakkında da konuşan İsmail Kartal, ''Eleştiri tabii ki olur. Ama objektif ve adaletli olmalı. Nordsjaelland maçında bazı mevkilerde oyuncu hiç yok. 5 tane stoperiniz yok, orta sahada yedeğiniz yok. Suni çimde oynadık ve çok soğuk havada mücadele ettik. Bunlar hiç dile getirilecek konular değil ama mevkisi olmayan yerde oynayan oyuncularla sahaya çıktık. 6-1, kabul edilebilir bir skor değil ama biz o takımı burada 3-1 yendik. 6, 7, 8 olurdu. Bizim bu gücümüz var. Orada farklı mağlup olmamızın nedenleri var. Kendi işimize bakıyoruz, böyle de devam edecek'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum