Kural ihlali tartışması

Dün Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında konuk takımın Diagne ile kullandığı penaltı sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun oyunu Fenerbahçe lehine endirekt vuruşla devam ettirmesi, "Maç tekrar edilmeli" tartışmalarını beraberinde getirdi.

Kural ihlali tartışması
04 Aralık 2018 - 10:31 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 16:47

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 14. Haftası'nda Kasımpaşa'yla 2-2 berabere kalarak puan kayıplarına bir yenisini ekledi. Ancak karşılaşmanın bitimiyle birlikte, 8. dakikada Diagne'nin kullandığı, önce Harun'un kurtardığı ardından Eudok tarafından gole çevrilen pozisyon sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun oyunu Fenerbahçe lehine endirekt vuruşla devam ettirmesini, televizyonlardaki hakem yorumcularının; "Maç tekrar edilmeli" tespitini de beraberinde getirdi.

Bu konuyla ilgili Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli de bir soru üzerine, "Maçı tekrar oynamamız gerekiyorsa, oynarız" yanıtını verdi.

Öte yandan maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu'nun maçtan sonra raporuna "Penaltı sırasında Kasımpaşalı futbolcunun ceza sahası ihlali yaptığını gördüm. Bu yüzden ihlal yapılan noktadan endirekt serbest atış verdim." yazdığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum