'Kural öyle değilse, kandırdı o zaman'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 1-0 kazanılan Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Kural öyle değilse, kandırdı o zaman'
29 Ağustos 2021 - 01:16
Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendiği maçın ardından teknik direktör Sergen Yalçın, açıklamalarda bulundu ve çarpıcı sözler kullandı.

Sergen Yalçın, Salih Uçan'a verilen kırmızı kartı eleştirirken ''10 kişi olmamıza rağmen daha farklı olabilirdi, mücadeleden gayet memnunum. Salih'in ilk sarı kartının kartla uzaktan yakından alakası yok. Bir takımı 10 kişi bırakmak demek o takımın kaderiyle de oynamak demek. Neye sarı kart verdiğini anlamadık. Hatalı olduğunu düşünüyorum.'' sözlerini kullandı.

'Hakem de kuralı bilmiyor, kandırdı o zaman'

Salih Uçan'ın kırmızı kart görmesinin ardından Necip Uysal'ın oyuna girmesi hakkında da konuşan Yalçın, ''Kural öyle değilse 4. hakem de kuralı bilmiyor, bizi kandırdı o zaman. Bize Türk oynatmanız lazım dedi. Biz de Necip'i aldık. Türk sokmak gerekiyordu sanırım, biz öyle biliyoruz.'' dedi.

Transfer konusuna da değinen Sergen Yalçın, ''Stoper konusunda araştırmalarımız var. Yabancı kuralı, kafamızı çok karıştırıyor. Eminim ki bütün teknik direktörlerin kafasını karıştırıyordur.'' şekşinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum