Kylian Mbappe'ten Real Madrid itirafı

PSG'de kalarak dikkatleri üzerine çeken Kylian Mbappe, transferin detayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kylian Mbappe'ten Real Madrid itirafı
24 Mayıs 2022 - 01:16
Kylian Mbappe, Real Madrid'in kendisine olan yakın ilgisine rağmen PSG ile olan sözleşmesini 3 yıl uzatarak dikkat çekmişti.

Mbappe, sözleşme imza töreninde açıklamalarda bulunurken Real Madrid hakkında da konuştu. Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüştüğü belirten Mbappe, ''Bir sene önce herkes gitmek istediğimi biliyordu ancak işler değişti. Buradaki hikayemin henüz bitmediğine inanıyorum. Kararımı geçen hafta verdim ve saygımdan dolayı Florentino Perez'e haber verdim.'' dedi.

''Fransa adına harika bir haber dedi''

PSG'de kalmasını değerlendiren genç futbolcu, ''Geleceğin ne getireceğini bilmiyorum. Futbolda çok ilerisini düşünmemek gerektiğini öğrendim. Ben bir futbolcuyum ve hiçbir zaman bunun ötesine geçmeyeceğim. Emmanuel Macron seçimimden dolayı çok mutlu oldu. Bunun Fransa adına harika bir haber olduğunu söyledi.'' sözlerini kullandı.

Mbappe, Real Madrid'in forveti Karim Benzema'nın kendisi hakkında yaptığı paylaşıma cevap olarak ise ''Benzema ile karşılaştığımızda elbette konuşacağız. Bana tercihimin neden böyle olduğunu soracak. Ben de ona anlatacağım.'' şeklinde konuştu.

Öte yandan PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, ''Dünyanın en iyi futbolcusu bizimle birlikte. La Liga Başkanı, Ligue 1'ın La Liga'yı geçmesinden korkuyor. La Liga 3-4 sene önceki gibi değil.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum