L'Equipe'ten Samir Nasri için Türkiye iddiası

Daha önce Bafetimbi Gomis için karşı karşıya geldiği belirtilen Beşiktaş ve Galatasaray'ın bu sefer de Samir Nasri transfer için savaştığı Fransız medyası tarafından iddia edildi.

L'Equipe'ten Samir Nasri için Türkiye iddiası
17 Haziran 2017 - 11:41 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 11:46

Geçtiğimiz sezon başında Samir Nasri için çok ciddi girişimlerde bulunan ancak oyuncuyu transferin döneminin son bölümünde Sevilla'ya kaptıran Beşiktaş, Fransız oyuncu için yeniden talip oldu. Ayrıca Galatasaray'ın da Nasri'nin peşinde olması Fransız medyasında geniş yankı buldu.

L'Equipe'in manşetten duyurduğu haberde Beşiktaş ve Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuyu çok istediği ve iki takımın transferi bitirmek için savaştığı belirtildi. Ayrıca bonservisi Manchester City'de olan oyuncu için bonservis bedelinin de belli olduğunun altını çizen gazete, İngiliz devinin 13 milyon Euro istediğini yazdı. 


SÖZLEŞME ÖNERDİLER

Oyuncu için belirlenen 13 milyon Euro'luk bonservis bedelini iki takımın da ödemeye hazır olduğunu belirten L'Equipe, Nasri için de 3+1 yıllık sözleşme önerilidiğini açıkladı. 

BAŞKA TAKIMLAR DA SIRADA

Ayrıca 29 yaşındaki Fransız yıldız için Milan ve Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın girişimleri olduğu belirtildi. 

ETKİSİZ BİR SEZON GEÇİRDİ

Manchester City ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Nasri, geçtiğimiz sezon Sevilla'ya kiralanmıştı. İspanyol ekibiyle 28'i ilk 11 olmak üzere 31 maça çıkan Fransız oyuncu, 3 gol atıp 4 de asist yaptı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum