Lampard, Chelsea'ye geri döndü!

Graham Potter ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışına giren Chelsea, takımın başına eski futbolcusu ve eski teknik direktörü olan Frank Lampard'ı getirdi.

Lampard, Chelsea'ye geri döndü!
06 Nisan 2023 - 17:02
Geçen hafta Graham Potter ile yollarını ayıran Chelsea'nin yeni menajeri belli oldu. Bu sezon beklentileri karşılayamayan ve şampiyonluk yarışının dışında kalan Chelsea Avrupa kupalarına katılmak için savaşıyor.

Yeni menajer adayları belirleyen Chelsea'de geçici olarak Bruno Saltor göreve getirilirken sezon sonuna kadar görev yapacak menajer belli oldu. Birçok ismin geçtiği mavililerde göreve gelen isim şaşırttı.

Nagelsmann ve Luis Enrique adaylardandı

Sezona Thomas Tuchel ile başlayıp daha sonra Graham Potter'ı getiren mavililer hafta sonu Aston Villa'ya 2-0 mağlup olduktan sonra İngiliz menajerle yollarını ayırmıştı.

Luis Enrique ile ciddi olarak ilgilenen Chelsea için Frank Lampard, Marco Silva, Antonio Conte isimleri geçerken diğer aday da Julian Nagelsmann'dı. Şu an geçici olarak Bruno Saltor'u göreve getiren Chelsea seçeneklerini değerlendiriyordu.

Geri döndü

Graham Potter ile yollarını ayıran Chelsea,Frank Lampard'ın sezon sonuna kadar takımın yeni menajeri olarak atandığını resmen açıkladı.

Chelsea, İngiliz çalıştırıcının yönetimindeki ilk maçını deplasmanda Wolves ile oynayacak.

2019/2020 sezonunun başında Chelsea'nin başına geçen ve 2020/2021 sezonunun ortasına kadar takımı çalıştıran Lampard bu sezon Ocak ayına kadar Everton'ın başındaydı.

13 yıl boyunca Chelsea'de forma giyip sayısız başarı yakalayan İngiliz menajer kulüp efsanesi olmuştu. Chelsea'nin boşta olan menajer koltuğuna tekrar geçen Frank Lampard'ın sezon sonuna kadar takımın başında kalması bekleniyor.

(Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum