Larin, dünya yıldızlarını geride bıraktı!

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, 2021'deki milli takım performansıyla dünya yıldızlarını geride bıraktı. 26 yaşındaki golcü, 2021'de Kanada Milli Takımı'yla sergilediği harika performansıyla şu ana kadar milli takım formasıyla en çok gol atan oyuncu konumunda.

Larin, dünya yıldızlarını geride bıraktı!
05 Eylül 2021 - 12:05
Beşiktaş'ın geçen sezon yaşadığı çifte şampiyonluğun baş aktörlerinden olan Kanadalı golcü Cyle Larin, 2021'deki milli takım performansıyla dünya yıldızlarını geride bırakarak zirveye yerleşti.

26 yaşındaki golcü, 2021'de Kanada Milli Takımı'yla çıktığı 10 maçta 11 gol atarak şu ana kadar milli takım formasıyla en çok gol atan oyuncu konumunda.

Geride bıraktı

Larin, bu müthiş performansıyla milli takımlarda en çok gol atan dünya yıldızlarını da geride bıraktı.

Kanadalı yıldız, 2021'de 9 gol atan Cristiano Ronaldo ve Romelu Lukaku ile 7 gol atan Robert Lewandowski'den daha çok gol atmayı başardı.

2014'ten beri Kanada Milli Takımı forması giyen Larin, 40 maçta 18 gol kaydetti.

Şampiyon Beşiktaş'ın en golcüsü...

Cyle Larin, ayrıca geçen sezon hem Süper Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Beşiktaş'ın da en golcü futbolcusu olmuştu.

Larin, geçen sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 45 maçta 23 gol atıp 6 da asist yaptı.

Bu sezona da golle başlayan Larin, Beşiktaş'ın ligin ilk haftasında 3-0 kazandığı Çaykur Rizespor maçında 1 gol attı.(Sabah)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum