Latovlevici resmen açıklandı

Galatasaray’ın Karabükspor’dan transfer ettiği Iasmin Latovlevici’nin resmi sözleşmeye imza attığı duyuruldu.

Latovlevici resmen açıklandı
08 Eylül 2017 - 08:06

Galatasaray, Karabükspor’dan transfer ettiği 31 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sözleşme bilgilerini Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirdi. 

KAP’a bildirildi

Sol bek mevkine alternatif arayışında olan Galatasaray, Karabükspor’da forma giyen 31 yaşındaki Iasmin Latovlevici’yi kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Oyuncunun transfer şartları Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na bildirilirken, Karabükspor’a 550 bin Euro bonservis bedeli ödeneceği açıklandı. Latovlevici’nin 1+1 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtilirken, senelik kazancının 750 bin Euro olacağı kamuoyu ile paylaşıldı. Tudor’un eski öğrencisi sözleşme şartlarına göre forma giydiği maçlarda puan başına 4 bin Euro alacak. 1+1 yıllık sözleşmenin opsiyon yılı, oyuncu bu sezon 18 resmi maça çıkarsa otomatik olarak devreye girecek.

Forma numarası belli oldu

Galatasaray’da 33 numaralı formayı alan Rumen futbolcu, transferi ile ilgili yaptığı açıklamada rüyalarının gerçek olduğunu belirtti. Çok büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirten 31 yaşındaki sol bek, Igor Tudor’a kendisini tercih etmesinden dolayı teşekkür etti. Galatasaray taraftarını bildiğini belirten Latovlevici, “Takıma yardımcı olup kupalar kazanmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu. 

Rumen futbolcu geçtiğimiz yıl Karabükspor formasıyla 31 maçta 4 gol 3 asistlik performans sergilmeşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum