Lens için son teklif: Takas

Beşiktaş, Hollandalı futbolcunun transferi için tüm şartları zorluyor. Gündeme gelen son seçenek ise Tolgay Arslan-Lens takası oldu. Sunderland Kulübü’nün bu takası istediği, Tolgay’ın da İngiltere’ye gitmeye sıcak baktığı iddia edildi.

Lens için son teklif: Takas
03 Haziran 2017 - 10:19

Fenerbahçe’nin yüksek maliyeti nedeniyle transferinden vazgeçtiği Jeremain Lens için devreye giren Beşiktaş, Sunderland Kulübü ile anlaşmak için tüm seçenekleri masaya yatırıyor.

Siyah-beyazlıların son önerisinin, Hollandalı futbolcuya karşılık Sunderland’e Tolgay Arslan’ı verebileceği iddia edildi. Bu sezon Premier Lig’den düşen İngiliz ekibi, yeni transferlerle kadrosunu takviye ederek yeniden üst lige çıkmayı planlıyor.

SUNDERLAND KABUL EDER

Milliyet gazetesinin haberine göre, İngiliz kulübü Tolgay Arslan’ı kurtarıcı olarak görüyor. Orta sahanın hakimiyetini genç yıldıza vermeyi planlayan Sunderland’in bu takasa sıcak baktığı, İngiltere’de oynamayı isteyen Tolgay Arslan’ın da bu teklifi kabul edebileceği, alınan haberler arasında.

Bu arada, Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak da Lens transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Akşam gazetesinde yer alan habere göre Albayrak, “Lens bizim geçen seneki transfer listemizdeki birinci önceliğimizdi ve anlaştık kendisi ile. O arada devre arasında Çin'e gitme opsiyonu istedi. Başkan da 'eğer bizi Çin'e gitmek için araç olarak kullanacaksa biz böyle bir şeyi kabul etmeyiz' dedi.Biz de o çerçevede vazgeçtik.Onlarda sonra Fenerbahçe ile anlaştılar.

“ANLAŞIRSAK OLABİLİR”

Şu anda Sunderland satmak istiyor. Biz de satın almak değil satın alma opsiyonlu kiralık olarak almak istiyoruz. Olabilir mi olabilir, anlaşabilirsek olabilir. Ama olmayabilir de sonuçta bizim bir bütçemiz var ve o bütçe çerçevesinde hareket ediyoruz. Taraftarımız da sosyal medyada bize sürekli yazıyor işte onu alalım bunu alalım diye. Dediğim gibi 'gönlüm cennet istiyor ama günahlar el vermiyor' diye bir laf var ya bu da onun gibi bir şey.

Lens, koşulları bizim bütçemize uygun olursa olur. Kesinlikle Fenerbahçe'ye karşı özellikle yaptığımız bir strateji yok. Bizim şu ana Fenerbahçe'den aldığımız Gökhan Gönül var, Caner'i Fenerbahçe'den değil İnter'den aldık.Başka da bir futbolcu yok.Lens olursa olur ama o da onların değil Sunderland'ın oyuncusu.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum