Lens'in açıklamaları kafa karıştırdı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin en iyileri arasında sayılan, yeni sezonda sarı/lacivertli takımda olup olmayacağı merak edilen Jeremain Lens oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. Sunderland’de gollerine devam eden Hollandalı, kulübünde kalabileceğinin sinyalini verdi

Lens'in açıklamaları kafa karıştırdı
23 Temmuz 2017 - 17:08

Sarı-lacivertli takımda geçen sene oynadığı futbolla taraftarın gönlünde taht kuran Jeremain Lens’in durumu hala belirsizliğini koruyor. 

Halen sözleşmesinin sürdüğü Sunderland ile yeni sezona hazırlanan Hollandalı yıldız, takımıyla çıktığı maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Hazırlık karşılaşmalarında attığı 5 golün yanında asistler de yapan Lens, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. 

“GOL GÜZELDİR” 

Takımı Sunderland’in Bradford’a karşı oynadığı hazırlık maçından sonra konuşan Lens, Sporx’in haberine göre, “Gol atmak her zaman güzeldir. Bazen çok güzel goller oluyor, bazen de normal. Şanslıyım son attığım gol güzel gollerden bir tanesi oldu” dediği öğrenildi. 

“HAZIR HİSSEDİYORUM” 

Hollandalı yıldız yeni sezon için kendisini hazır hissettiğini belirterek, “Kendimi hazır hissediyorum. Performansımı bu şekilde sürdürmek istiyorum. Sezon öncesi en önemli şey hazır olmak. Çok çalışıyorum, olabildiğimce hazır durumdayım” diyerek devam etti. 

“HER ŞEYİ YAPACAĞIM” 

Geleceği konusunda da açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, “Şu an Sunderland’in oyuncusuyum. Bu kulüp için her şeyi yapacağım. Mücadele etmeye ve takım için çok çalışmaya devam edeceğim. Gollerime de umarım devam ederim” ifadelerini kullandı. 

Lens’in bu açıklamaları, Sunderland’de kalabileceğinin işareti olarak yorumlandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum