Leo Messi, Barcelona'ya geri dönebilir mi?

Sezon başında Barcelona'dan ayrılıp PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'ya dönüp dönmeyeceği merak edilirken Barcelona Başkanı Joao Laporta konu hakkında net konuştu.

Leo Messi, Barcelona'ya geri dönebilir mi?
30 Mart 2022 - 03:45
Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Lionel Messi istediği huzuru yakalayabilmiş değil. Dünya yıldızı, son olarak PSG taraftarlarının ıslıkladığı oyuncular arasında yer almıştı. Şüphesiz Messi, PSG'ye giderken böyle şeylerin olacağını hiç tahmin etmemişti...

Messi'nin olası Barcelona'ya dönüş hamlesi konuşulmaya başlanmışken Barcelona'da başkan Joao Laporta'dan konuyla ilgili açıklamalar geldi.

''Onu çok seviyoruz ama...''

Laporta, RAC 1'e yaptığı açıklamalarda ''Messi ile artık ayrılmadan önce olduğu gibi bir iletişimimiz yok. Messi'yi çok seviyoruz ama geri dönmesini düşünmüyoruz.'' diye konuştu.

Messi sonrası dönem hakkında da konuşan Laporta, ''Genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların bir arada olduğu yeni bir takım kuruyoruz. Leo büyük bir oyuncu ve her zaman öyle kalacak. Ayrılık kararı benim için kesinlikle kolay değildi ama her zaman olduğu gibi kulübün geleceğini riske atamazdım. Sanırım yapmamız gerekeni yaptık.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum